تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

نوشته: در: جمعه 22 مهر 1390 | نظرات()



مواد لازم:

جوجه درشت یا مرغ کوچک2عدد
آبلیمویک فنجان
روغن زیتون یا روغن مایعیک فنجان
فلفل دلمه ای ریز شدهیک فنجان
زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
پیاز ریز شدهیک فنجان
نمک و فلفلبه قدر دلخواه

طرزتهیه:

ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها را بر دارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.سپس در کاسه تقریباً بزرگی آبلیمو، روغن زیتون  یا روغن مایع ، زعفران  سائیده آب کرده ،  نمک  و فلفل ، فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خرد شده را را مخلوط کنید و قطعات مرغ را در این سس قرار دهید و مخلوط کنید. بگذارید چند ساعتی در حالی که روی ظرف کیسه محافظ کشیده اید، در یخچال بماند. بعد آن را به سیخ کشیده و روی آتش ملایم کباب کنید. در صورت تمایل سیخ های کباب را در فر اجاق قرار دهید و در حرارت 350 درجه مدت 25-20 دقیقه کباب کنید.


تبیان

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ