تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش طرز تهیه خیارشور فوری

آموزش طرز تهیه خیارشور فوری

نوشته: در: جمعه 22 مهر 1390 | نظرات()


مواد لازم:

خیار ریز و قلمی=20 عدد
آب=2 لیتر
نمك=4/3 لیوان
جعفری،ریحان،ترخون=200 گرم
سیر=15 تا 20 حبه
فلفل قرمز تند=تعدادی
تخم گشنیز نكوبیده=1 قاشق مرباخوری. 
طرزتهیه:

 ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.

در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از 4 تا 7 روز خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن می شود.

برای تهیه خیارشور با كیفیت حتما سبزی و خیار و سیر و ... را ضد عفونی كرده و برای جلوگیری از كپك زدن خیارشور ، بعد از این كه مواد را درون ظرف ریخته آب و نمك را اضافه كنید بعد یك عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید دیگر خیارشور شما كپك نمی زند و مانع رشد باكتری می شود .
ضمنا حتما باید در جای خنك نگهداری شود . ناگفته نماند برای درست كردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی و سیر در ظرف مخصوص ، روی آنها آب جوشیده شده و نمك به میزان گفته شده می ریزیم و پس از سرو شدن در جای خنك نگهداری می كنیم .

تبیان زنجان

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ