تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - طرز تهیه بامیه

طرز تهیه بامیه

نوشته: در: شنبه 12 آذر 1390 | نظرات()




تخم مرغها را با فاصله یکی یکی به خمیر اضافه کنید و کمی هم جوش شیرین بیفزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید سپس آنرا داخل…
  
 
مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:
 
تخم مرغ                                              ۲عدد
آرد سفید                                             ۸ قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره                                  ۲قاشق غذاخوری
آب                                                      ۱ لیوان
جوش شیرین                                       یک چهارم قاشق چایخوری
شربت                                                ۱قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن                      به میزان لازم
 
 
ابتدا طرز تهیه ی شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
 
طرز تهیه ی خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ