تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش درست كردن دسر تیرامیسو پرتقالی

آموزش درست كردن دسر تیرامیسو پرتقالی

نوشته: در: سه شنبه 15 آذر 1390 | نظرات()


مواد لازم:

زرده تخم مرغ=۳ عدد
پنیر خامه ای=۲ پیمانه
پودر شکر=۱ پیمانه
آب پرتقال= نصف پیمانه
خامه فرم گرفته = یک پیمانه
وانیل=نوک چاقو
کیک اسفنجی مستطیل شکلک=۱عدد

طرز تهیه:
زرده ها رابا شکر و وانیل کاملا هم می زنیم بعد پنیر خامه ای وخامه را اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم کیک اسفنجی را از عرض نصف کرده یک لایه اش را در دیس مورد نظر می گذاریم ونصف اب پرتقال را با برس رویش می مالیم بعد از مخلوط بالا روی کیک می ریزیم وصاف می کنیم سپس پرتقالها را پرک کرده همراه گردو روی لایه اول می ریزیم ولایه دوم کیک را رویش گذاشته دوباره اب پرتقال واز مخلوط بالا می ریزیم حدود ۶ ساعت در یخچال می گذاریم سپس به دلخواه تزیین می کنیم.

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ