تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - طریقه درست كردن آش شب یلدا

طریقه درست كردن آش شب یلدا

نوشته: در: دوشنبه 28 آذر 1390 | نظرات()
طریقه درست كردن آش شب یلدا


مواد لازم :

اسفناج و شوید نیم کیلو
عدس و لپه یک کاسه 
چغندر قند سفید یک عدد متوسط
آرد گندم یک کاسه 
سرکه دو قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده دو تا متوسط
نعناع داغ مقدار کمی
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قرقوروت به میزان دل خواه

طرز تهیه كردن :

اول به اندازه ی یک پارچ آب در قابلمه ی مورد نظرتان بریزید و بگذارید به جوش بیاید بعد نمک ،فلفل و زرد چوبه را داخل آن بریزید .

به آب های در حال جوش سبزیهای درشت خورد شده را به همراه عدسها و چغندر اضافه کنید ،پس از پختن عدس ها که حدودا پانزده تا بیست دقیقه طول می کشد لپه ها را که از قبل خیس کرده و پخته اید به آن اضافه کنید.

آرد گندم را با کمی آب سرد و نمک حل کرده تا به صورت مایع غلیظی در آید و به مواد به آرامی و با هم زدن بیافزایید تا ربع ساعت بجوشد و بوی خامی آرد حس نشود سپس دو قاشق سرکه را به همراه یک قاشق نعناع و پیاز داغ به مواد اضافه کنید که در صورت تمایل می توانید سرکه را بیشتر بریزید .

پس از کشیدن با بقیه ی نعناع و پیاز داغ ها تزیین کرده و می‌توانید بسته به مزاج با شکر یا قرقوروت میل نمایید.


تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ