تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - طرز درست كردن کیک انار شب یلدا

طرز درست كردن کیک انار شب یلدا

نوشته: در: دوشنبه 28 آذر 1390 | نظرات()
طرز درست كردن کیک انار شب یلدا


مواد لازم برای کیک اسفنجی:
 

 تخم مرغ 6 عدد

آرد 150 گرم

شکر 150 گرم

وانیل نصف ق چ

بکینگ پودر یک ق چ

مواد لازم  :

یک لیوان خامه شانتی

اسانس توت فرنگی چند قطره

رنگ صورتی ژله ای دو قطره
برای شهد :
 شکر یک پیمانه

آب نصف پیمانه

پوست پرتقال دو تکه


برای تزیین :

 یک عدد مربای پرتقال درسته

برگ نعنا یا پرتقال

منجوق خوراکی

انار دانه کرده سرخ

طرز تهیه كردن:
 
 ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
 کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند  .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم .


یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .

خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .

سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .

تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ