تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو

آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو

نوشته: در: یکشنبه 11 دی 1390 | نظرات()
آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو


مواد لازم:

گوشت بدون استخوان   500 گرم

لپه     150 گرم

روغن مایع    100 گرم

آلو خشک    200 گرم

پیاز     100 گرم

رب گوجه‌فرنگی   یک قاشق چایخوری

لیمو عمانی    سه عدد

زردچوبه و دارچین   از هر کدام یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم.

سپس رب‌ گوجه ‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم.

به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد.

پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم.

سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت 30 دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.


تبیان

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ