تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

نوشته: در: پنجشنبه 29 دی 1390 | نظرات()
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی


مواد لازم:

خمیر هزار لا 
کرم پاتیسیر 
خامه فرم گرفته 
پودر قند 

طرز تهیه:

فر رو روشن میکنیم روی حرارت متوسط میذاریم گرم بشه

برگهای خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم و توی فر میذاریم تا طلائی بشن
حرارت متوسط ..طبقه وسط..به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بمونه
کرم پاتیسیر و خامه فرم گرفته رو مخلوط میکنیم تا یه کرم مخلوط داشته باشیم
بعد از سرد شدن... ۱ برگ نون رو خرد میکنیم 
روی یه برگ نون...کرم مخلوط میکشیم
برگ نون دوم رو روی اون میذاریم و کمی فشار میدیم
بقیه کرم مخلوط رو روی نون میمالیم
خرده های نون رو روی کرم میریزیم
پودر قند رو روی خرده های نون... الک میکنیم
شیرینی رو برشهای تقریبی ۷ در ۷ سانت میدیم

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ