تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش طریقه درست كردن کیک قرمز

آموزش طریقه درست كردن کیک قرمز

نوشته: در: یکشنبه 23 بهمن 1390 | نظرات()
آموزش طریقه درست كردن کیک قرمز


مواد لازم :

پودر سوخاری شکلاتی: یک و نیم پیمانه

کره آب شده: یک چهارم پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای نرم شده: 226 گرم

شکر: یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ: سبک هم زده شود.

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری

خامه ترش: یک پیمانه

شیر بدون چربی:‌نصف پیمانه

پودر وانیل: 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری

رنگ غذای خوراکی قرمز: ‌6 قاشق چای‌خوری( 28 گرم)

پنیر خامه‌ای نرم شده: 85 گرم

کره نرم شده: یک چهارم پیمانه

شکر: 2 پیمانه

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

چند شاخه نعنا برای تزیین




طرز تهیه كیك قرمز:

پودر سوخاری کاکاویی، کره آب شده و یک قاشق چای‌خوری شکر را خوب با هم مخلوط كنید و آن را درون قالب کیکی ریخته و به سمت پایین کاملا فشار بدهید.

درون کاسه یک همزن برقی 226 كرم پنیر خامه‌ای را با یک و نیم پیمانه شکر خوب همزده سپس تخم‌مرغ و 6 ترکیب بعدی را به کاسه اضافه کرده و با سرعت کم آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. مایه را درون لایه‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.

قالب را درون فر ابتدا روی حرارت 325 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه سپس روی 300 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت و ربع یا تا زمانی که مایه کیک سفت شود حرارت دهید.

حرارت را خاموش كنید و بزارید کیک درون فر به مدت 30 دقیقه بمونه کیک را همان طور که در قالب هست از فر خارج كنید و در محیط بیرون فر 30 دقیقه دیگر نیز آن را خنک کنید.

سپس روی کیک را بپوشانید و 8 ساعت آن را درون یخچال قرار بدهید.

با استفاده از همزن برقی 85 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده را با یک چهارم پیمانه کره مخلوط کرده سپس به آرامی شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

کیک قرمز را از قالب بیرون آورده ( ابتدا لبه‌های کیک را با چاقو آزاد كرده سپس آن را از قالب بیرون آوریده و از رویه آماده شده پنیر و کره و شکر و وانیل روی آن پخش نماید




تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ