تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش درست كردن باقالی پلو با ماهیچه

آموزش درست كردن باقالی پلو با ماهیچه

نوشته: در: پنجشنبه 27 بهمن 1390 | نظرات()
آموزش درست كردن باقالی پلو با ماهیچه



مواد لازم:

1000گرم برنج ایرانی

 500 گرم ماهیچه گوسفندی

300 گرم شوید خشک

 400 گرم باقلا سبز ایرانی

 (متوسط)یک عدد پیاز سرخ شده

 یک قاشق چای خوری زعفران

 یک فنجان روغن هسته انگور(روغن مایع)

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه : چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.


تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ