تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش طرز تهیه کوکتل با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه کوکتل با سس مخصوص

نوشته: در: شنبه 29 بهمن 1390 | نظرات()
آموزش طرز تهیه کوکتل با سس مخصوص



مواد لازم :
 

آب گرمدو لیوان
سرکه  یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل 
میگوی پاک کرده 250گرم
کره  25گرم
آرد یک قاشق مرباخوری سرپر
شیر یک دوم پیمانه
خامه 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز تند یک قاشق مربا
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کرفس 2شاخه نازک
مغز کاهو  یک عدد
تخم مرغ پخته  یک عدد
لیمو ترش   یکی 


طرز تهیه :
 

2لیوان آب داغ را به همراه سرکه و نمک در ظرف گودی بریزید و  حدود 4دقیقه با قدرت 100درصد در دستگاه بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس میگوها را به آن اضافه کنید و 3تا5دقیقه با قدرت100درصد زمان دهید تا یکی دو جوش بزند، بعد آن ها را در صافی بریزید تا اب آن گرفته شود. کره را در ظرفی جداگانه ریخته و برای 10دقیقه با قدرت100درصد(حداکثر)در دستگاه بگذارید ، سپس آرد را به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید و مجدداً یک دقیقه با قدرت 100درصد در دستگاه بگذارید تا آرد تفت بخورد.

بعد ظرف را بیرون آورده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد کاملاً جذب شیر شود و مجدداً 3تا4دقیقه با قدرت50درصد(متوسط)در دستگاه بگذارید تا غلیظ شود. بعد از خارج کردن از دستگاه، خامه، سس قرمز، روغن زیتون و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید. سس غذا آماده است. ظرف کوکتل را آماده کنید. مغز کاهوی خرد شده را داخل ظرف ریخته و کمی سس روی آن بریزید، سپس میگو را روی آن قرار دهید و مجدداً با باقیمانده سس روی آن را بپوشانید. یکی دو برش حلقه تخم مرغ آب پزشده را به صورت ایستاده روی آن قرار دهید و لبه ظرف را هم با میگو و ورقه لیمو ترش تزیین کنید.

 
منبع راسخون

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ