تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش طریقه درست كردن پیتزا مارگاریتا

آموزش طریقه درست كردن پیتزا مارگاریتا

نوشته: در: چهارشنبه 3 اسفند 1390 | نظرات()
آموزش طریقه درست كردن پیتزا مارگاریتا




مواد لازم برای هشت نفر:

ریحان  یك بسته كوچك 100 گرم

پنیر موزارلا ‌200 گرم

گوجه فرنكی متوسط دو تا: به صورت نازك و حلقه حلقه 

سس گوجه فرنگی: دو پیمانه 

خمیر پیتزا یك عدددرشت

نمك و فلفل 


آموزش تهیه:

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.

سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر خوب بمالید، به طوری كه سطح خمیر را كاملا  بپوشاند.

روی سس‌ها برگ‌های ریحان را خوب پخش كنید

روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را مطابق عكس بچینید و در پایان پنیر را مطابق شکل به روی مواد بریزید.

 پیتزا را در فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن طلایی رنگ شده باشد و پنیر آن آب شود حرارت بدهید.


منبع ایرات شف

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ