تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش طرز تهیه كردن واویشکا بادمجان

آموزش طرز تهیه كردن واویشکا بادمجان

نوشته: در: پنجشنبه 31 فروردین 1391 | نظرات()
آموزش اینترنتی طرز تهیه كردن واویشکا بادمجان



مواد اولیه واویشکا بادنجان:


بادنجان 1 كیلوگرم

پیاز درشت و فلفل سبز هر کدام 4 عدد

نمك، روغن و زردچوبه به میزان لازم

دارچین 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد


طرز تهیهواویشکا بادنجان :

بادمجان‌ها را پوست كنده به صورت مكعبی خرد كرده و نمك می‌زنیم تا 30 دقیقه بماند و تلخاب آن خارج شود. پیازها را نیز پوست كنده خلالی خرد می‌كنیم. روغن را در تابه‌ای ریخته و پیاز‌ها را در آن تفت می‌‌دهیم تا سبك شود. با فشار دست آب بادنجان‌ها را می‌گیریم سپس به پیاز اضافه می‌كنیم. به غذا كمی زردچوبه افزوده و روی حرارت ملایم مرتب هم زده تا كاملا مخلوط پیاز و بادنجان‌ها طلایی شوند. در كاسه‌ای تخم مرغ و دارچین را با چنگال زده سپس به واویشكا افزوده و خوب مخلوط می‌كنیم تا تخم مرغ خودش را بگیرد. سپس حرارت را خاموش كرده فلفل‌ها را خرد نموده و با مواد مخلوط می‌نماییم.


منبع سایت سوران sooran

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ