تبلیغات
آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,سایت آشپزی - آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان

آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان

نوشته: در: پنجشنبه 17 مرداد 1392 | نظرات()
آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان در خانه و منزل

آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان




مواد لازم زولبیا آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان:
نشاسته دویست گرم
ماست دویست گرم
آرد بیست گرم
روغن جامد یك قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
آب یا در صورت تمایل گلاب یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان:

ابتدا باید نشاسته و ماست را با یكدیگر مخلوط كنیم ، پس از چند دقیقه كه نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم می زنیم تا مایع مورد نظر صاف شود. آن گاه روغن جامد را به آن اضافه می كنیم و دوباره شروع به همزدن می كنیم ، سپس به مایع درست شده ، آب و یا گلاب را به همراه زعفران و جوش شیرین اضافه كرده و هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ ، فرم می دهیم . پس از این كه كمی سرخ شد، آنها را پشت و رو می كنیم و داخل شربت قرار می دهیم و پس از یك ربع از شربت خارج می كنیم .

تهیه شربت آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان:
یك كیلو شكر را در ۳۰۰ گرم آب می جوشانیم و به آن مقدار كمی جوهر لیمو ، هل ، و ۱۰ گرم باتقا ‌‌( مایه ای كه قناد ها از آن استفاده می كنند .) اضافه می كنیم.
 


مواد لازم بـامـیــه برای 6 نفر :

تخم‌مرغ سه عدد
روغن جامد یك قاشق مرباخوری
شكر نیم كیلو
آرد دویست گرم
آب به مقدار لازم
نمك یك سوم قاشق چایخوری
آب لیمو دو قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه آموزش درست كردن زولبیا و بامیه در ماه رمضان:

ابتدا آب را جوش می‌آوریم، با شعله ملایم آرد را اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید. سپس روغن را به آن اضافه می‌كنیم و مرتب هم می‌زنیم (حدود دو الی سه دقیقه) به طوری كه خمیر به صورت سفت در بیاید.
پس از این كه خمیر كمی سرد شد، تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی به آن اضافه می‌كنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود. برای اینكه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم.
سپس خمیر را در قیف می‌ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می‌ریزیم. به یاد داشته باشید كه بامیه‌ها را هنگام سرخ شدن، باید مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه‌ها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه می‌كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.در غیر این صورت بامیه‌ها، شربت را جذب نخواهند كرد.
به یاد داشته باشید اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است و دلیل دیگری ندارد.
 

تبلیغات




درباره ما


برچسب ها

پیوند ها

1
آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ